ODDENSEHUS

75_003_OddenseHus_044_H_

OddenseHus – Photo: Adam Mørk

OddenseHus is a project initiated by the local citizens of the small village of Oddense. The project transforms the existing sports hall and adds a new extension that includes a common public kitchen and dining area, a multipurpose hall, new dressing room facilities etc.. The result is a new multifunctional community centre with space for a variation of sports and cultural activities – a house tailored to the needs of the village.

OddenseHus is the result of a collaboration between architect firms LETH & GORI, Elkiær + Ebbeskov and Arkitektfirmaet Andreas Ravn.

The project has received funding from The Danish Foundation for Sports and Culture Facilities  (Lokale- og Anlægsfonden), Municipality of Skive, Landdistrikter.dk, Den A.P. Møllerske Støttefond and Spar Vest Fonden.

75_003_OddenseHus_008_L

OddenseHus – Photo: Adam Mørk

 

AXO_01

OddenseHus – Axonometric view

75_003_OddenseHus_004_L

OddenseHus – Parking and entrance – Photo: Adam Mørk

Plan

OddenseHus – Plan

Elevation and section

OddenseHus – Elevation and section

75_003_OddenseHus_011_L

OddenseHus – Entrance – Photo: Adam Mørk 

75_003_OddenseHus_016_L

OddenseHus – Multipurpose Hall – Photo: Adam Mørk 

75_003_OddenseHus_040_L

OddenseHus – View from Sports Fields – Photo: Adam Mørk 

75_003_OddenseHus_043_L

OddenseHus – View from Sports Fields – Photo: Adam Mørk 

75_003_OddenseHus_044_L

OddenseHus – View from Sports Fields – Photo: Adam Mørk 

75_003_OddenseHus_091_L

OddenseHus – Café – Photo: Adam Mørk 

75_003_OddenseHus_076_L

OddenseHus – Multipurpose Hall – Photo: Adam Mørk 

75_003_OddenseHus_081_L

OddenseHus – Multipurpose Hall – Photo: Adam Mørk

 

Project: OddenseHus  Year: 2013-2015  Client: OddenseHus Type: Commission Programme: Extention to existing sports hall with multipurpose space, dressing rooms, kitchen and café  Area: 350m2 Architects: LETH & GORI, Elkiær + Ebbeskov and Arkitektfirmaet Andreas Ravn  Status: Completed