Topping out ceremony on the nature center The Ants Hill

Entrance facade and canopy

Entrance facade and canopy

Topping out ceremony on the city of Randers’ new nature Center The Ants Hill (ByNaturrum Myretuen) in Langvang, Denmark.

The nature center ‘The Ants Hill’ has been developed by LETH & GORI og Elkiær + Ebbeskov Architects in collaboration with Randers Produktionshøjskole, The city of Randers, Bysekretariatet, Nordre Fælleds Venner and The Danish Nature Agency, based on a concept  initiated by The Danish Foundation for Sports and Culture Facilities  (Lokale- og Anlægsfonden) and The Danish Outdoor Council.

We love wood and we are happy to celebrate the wooden construction and the craftmanship led by carpenter  Tømrerfirmaet Peder Hansen.

Foto: LETH & GORI

Foto: LETH & GORI

Foto: LETH & GORI

Foto: LETH & GORI

Foto: LETH & GORI

Foto: LETH & GORI

Foto: LETH & GORI

Foto: LETH & GORI

Foto: LETH & GORI

Foto: LETH & GORI