FERNISERING ENTREENTRE Presents Works by Nat Chard and Teis Draiby

28.02.2015 / Udstillinger

entreentre_pressebilled_nat-chard_instrument-five_flying-paint
Nat Chard – Instrument five – flying paint

Kom til fernisering fredag d. 6 marts @ 16.00 på udstillingen ENTREENTRE Presents Works by Nat Chard and Teis Draiby.

ENTREENTRE er en ny digital publikation og udtillings platform der fokusere på eksperimental arkitektur. Intentionen er at samle nutidig radikal anderledes og undersøgene attituder i forhold til arkitektonisk proces og værktøjer og for at promovere kritisk tænkning og kunstnerisk udvikling i den den arkitektoniske profession.

Udstillingen ENTREENTRE præsentere arbejde af Nat Chard og Teis Draiby er de første i en serie af udstillinger, events og publikationer af ENTREENTRE. Udstillingen præsentere projekter af arkitekterne Nat Chard (UK) og Teis Draiby (DK). Nat og Teis er på deres egen måde begge involveret i måde at gentænke tegningen og modellerings værktøjer i arkitektur. De udvikler instrumenter og teknikker der udfordre normer og konventioner i forhold til hvordan arkitekttur udvikles, undfanges og præsenteret.

I sammenhæng med udstillingen publicerer ENTREENTRE en pamflet der inkludere billeder af Teis og Nat Chard sammen med tekster at Niels Grønbæk, underviser fra Det Kongelige Danske Kunst Akademi for Arkitektur, Design og konservering.

den formelle udgivelse af www.entreentre.org som en ny platform vil finde sted den sidste dag af udstillingen d. 10 April 2015 @ 16.00.

Teis Daiby - Bryghuset
Teis Daiby – Bryghuset

Om udstillingen:

ENTREENTRE præsentere værker af Nat Chard og Teis Draiby.

Nat Chard (UK), architect, professor på The Bartlett School of Architecture, London
Teis Draiby (DK), architect, programmør, København

Kurateret af: ENTREENTRE [Anne Friis, Karen Gamborg Knudsen og Frederik Petersen]

D. 6 marts – d. 10 april 2015
Fernisering fredag d. 6 Marts 2015 @ 16.00
LETH & GORI, Absalonsgade 21B, 1658 København V

Mere information:
www.entreentre.org / entreentreorg@gmail.com/ +45 24268960 [Anne Friis/DK] / +45 26172307 [Karen Gamborg Knudsen/DK] / +44 740531005 [Frederik Petersen/UK]

ENTREENTRE er støttet af: Vesterbro Puljen, Dreyers Fond og Nationalbankens jubilæumsfond

Tak til Statens Værksteder for Kunst og Realdania /Züblin for at at gøre udstillingen mulig og kunne filme på konstruktionens sitet Bryghusprojektet.

>Invitation


© 2022 LETH & GORI