INGREDIENTS & CAKES

04.09.2013 / Udstillinger

 

Installation view
Installations view

En udstilling af Florens & Prats Arkitekter og kunstner Soraya Smithson.

D. 5. september 25. oktober 2013

udstillingen er et resultat af et samarbejde med Det Kongelige Danske Kunst Akademi for Arkitektur, Design og Konservering hvor Flores & Prats ‘MEETING ST THE BUILDING’ about Flores &Prats 111 bygning blev vist samtidig med INGREDIENTS & CAKES.

Flores & Prats siger:

INgredients

Vi tænkte på at vise projekter fra før konstruktionen af 111 Building, undersøgelser i interesser der senere blev en del af bolig projektet. Disse projekter eksperimentere dybt i disse temaer – så som offentligrum, lys og liv og repræsenterer for os lommer af 111 Building: De kan alle fungere inde i bolig projektet, og har udentvivl hjulpet i design processen. Når man besøger udstillingen hos LETH & GORI forstår man nogle af aspekterne fra udstillingen på Det Kongelige Danske Kunst Akademi for Arkitektur, Design og Konservering, der fuldender historien.

Da vi fandt ud af at LWTH & GORI tideligere har været en bager, gav det os ideen til at udstillingen skulle være akkompagneret med produktionen af småkager og kager, genproducere billeder og former fra projekterne der vises frem. Det har været muligt gennem samarbejde med Catalan pastry Escribá. Vi samarbejdede også med den britiske kunstner Soraya Smithson på designet af gallerivinduerne og småkage kortet over København Der former coveret på kataloget.

Projektet bliver vist indeni eller er lige ved at komme ud af deres boxe. Det var en stor hjælp til projektet så det kunne rejse rundt og gjorde det muligt at åbne udstillingerne nærmest lige når de kom frem til deres destination.

udstillings design: Flores & Prats Architects. Vindues design og småkage København kort: Soraya Smithson. Design af projekt med småkager og slikkepinde: Flores & Prats med Escribá Barcelona. Samarbejdspartnere

fra tegnestuen: Micol Bergamo og Oriol Valls, med hjælp fra Déborah Flého, Clarie Lemarié, Tomás Kenny, Mariola Borrell og Marina Baró. Installation: Fabián Asunción, Soledad Revuelto og Roberto Pozuelo. Fotografi: Duccio Malagamba, Álex Graìa, Hisao Suzuki og Eugeni Pons. Katalog design: Flores & Prats Architects. Sponsorer: Institut Ramon Llull + Embajada de España en Copenhague. Speciel tak til Karsten Gori og Uffe Leth, LETH & GORI.

katalog

>Video

Cakes by Flores & Prats in collaboration with Escriba
Kager af Flores & Prats i samarbejde med Escriba
Storefront at opening. Photo: Bruce Damonte
Udstillingsvinduer. Foto: Bruce Damonte
Photo: Bruce Damonte
Installations view. Photo: Bruce Damonte

Photo: Bruce Damonte

Exhibition opening. Photo: Bruce Damonte
Fernisering. Foto: Bruce Damonte
Installation view
Installations view
Installation view
Installations view
Installation view
Installations view
Installation view
Installations view
Installation view
Installations view
Storefront
Udstillings vinduer Soraya Smithson
Storefront with artwork by Soraya Smithson. Photo: Bruce Damonte
Udstillingsvinduer Soraya Smithson. Foto: Bruce Damonte
Exhibition packed and ready to return to Barcelona
Udstillingen pakket sammen og klar til at tage tilbage til Barcelona

 


© 2022 LETH & GORI