Udstillingsprogram

19.05.2020 / Nyheder

Flores & Prats ‘Ingredients and Cakes’, Photo: Bruce Damonte

På baggrund af de forskellige restriktioner forårsaget af Covid-19 har vi opdateret programmet for vores udstillingssted på Absalonsgade 21B. Næste udstilling åbner i august hvor vi viser en udstilling af vores dygtige kolleger fra Johansen Skovsted Arkitekter. Udstillingen åbner d. 14. august og er støttet af Statens Kunstfond.

Senere i år er vi glade for at kunne præsentere en udstilling om den franske landskabsarkitekt Gilles Cléments private have af Elzélina Van Melle, Anna Aslaug Lund, Maria Finn and Laura Parsons. Som en del af udstillingen vil fortovet udenfor udstillingslokalet blive kultiveret, en proces der allerede er startet og kan følges indtil åbninUdstillingsprogramgen af udstillingen i oktober.

Open Call udstillingen ‘The Polychromic Space’ af arkitekterne Eva Storgaard og Marjan Michels, som var planlagt til at åbne i foråret er blevet udskudt et år og vil åbne i marts 2021.

Vi ser frem til at åbne dørene for besøgende på Absalonsgade 21B igen i august og håber på at se en masse mennesker til vores kommende udstillinger og events


© 2022 LETH & GORI