THE FX BEAUTIES – LAUNCH AND EXHIBITION

11.05.2017 / Udstillinger

Christine-Bjerke_1

KBH LANCERING AF THEFXBEAUTIES.CLUB

FREDAG 19 MAJ KL. 16.00–21.00
Et projekt af arkitekt Christine Bjerke


‘(On the Floating World of) the FX Beauties’ er den københavnske lancering af den digitale platform for det kombinerede hjemmeside og publikations projekt af Christine Bjerke om the FX Beauties. Lanceringen vil også være rammerne for en udstilling af prints og objekter produceret I relation til projektet.

Hjemmesiden blev først lanceret i Neutra VDL House i Los Angeles 4 marts 2017 og er nu online med tekst bidrag af Jack Self, Christine Bjerke, Adjustments Agency og flere vil løbende blive offentliggjort i perioden marts til juli 2017. Hjemmesiden er designet af Studio Atlant, programmeret af PWR og er på både japansk og engelsk.

Til lanceringen vil der blive serveret sake fra Kita Sake i København.

Projektet er generøst støttet af Dreyers Fond og Statens Kunstfond.

>Invitation

>FX Beauties website 

Christine Bjerke er arkitekt med base i København. Hun er uddannet fra The Bartlett School of Architecture University College London (2013) og bachelor fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (2010). Hendes projekter omhandler ofte et fokus som bevæger sig mellem alternative økonomier, køn og arkitektur. I 2015 var hun med til at stifte den tværfaglige gruppe In-Between Economies.


© 2022 LETH & GORI