CONCRETE CONSPIRACIES udstillingsåbning

02.08.2017 / Nyheder

CONCRETE CONSPIRACIES Mia
CONCRETE CONSPIRACIES
Mia Fryk og Spacegirls

Kom og vær med når udstillingen CONCRETE CONSPIRACIES af Mia Fryk og Spacegirls åbner fredag d. 11. august kl. 17-22.00.

Udstillingen Concrete Conspiracies forener værker af Spacegirls og Mia Fryk, og sammen stiller de spørgsmål til hvordan vores omgivende rum påvirker hvordan vi relaterer til hinanden.

Udstillingen kombinerer betonskulpturer og objekter der er skabt på baggrund af det genkendelige byggede miljø omkring os. Skalaen er minimeret, men materialet brugt i hele installationen forbliver tro mod virkeligheden. Betonelementer er rekonstrueret til at udforske byens fysiske effekter, og her igennem udfoldes eksperimenter i interaktion og intimitet. Byens netværk bestemmer hvordan vi interagerer med hinanden, og det er netop her i byens mellemrum – imellem det byggede – at installationen tager sit udgangspunkt

Udstillingen undersøger de rum, der opererer mellem byens facader og konturer som usynlige informationssystemer. Systemer der også styrer vores emotionelle historier – dette er den infrastrukturelle matrix hvori bygninger bor. Concrete Conspiracies udforsker arkitektur som en konspiration – som en hemmelig plan, der i fysisk forstand guider sociale handlinger og interaktioner.

Udstillingen er åben mandag – fredag 10-17 indtil 15. september 2017. 

>Følg projektet her

>Facebook event
 


© 2022 LETH & GORI